Forår og fiskefristelser hører sammen og vi åbner op igen på havnen:
Fredag 22. marts 10 16
Lørdag 23. marts 9 - 12
Påske åbent.
Torsdag 28. marts 9 12
Fredag Lukket
Lørdag 30. marts 9 12
Så holder vi lukket i ugen efter påske,pPå grund af ombygning.
Men åbner op igen i uge 15 til sædvanlige tider
Fredag 12. april 10 16
Lørdag 13. april 9 12
Og sådan fortsætter vi i lang lang tid.
På gensyn på havnen til forårsfiskefristelser.
Bestillinger modtages som sms på 21929719
MEDIER:
Mad Med Mads og David i TVeast se her
Her kan du se opskriften som Mads og David laver
Se FILM OM RØGNING AF ØRREDER
Bisserup fisk er i TVøst i udsendelsen "En bid Af Danmark" lørdag d. 17. november kl. 19.50. se udsendelsen her http://www.tv2east.dk/video/2012-11-13/bisserup-fisk
DR2 d. 13. august 2012 : Dr 1 Fra Kyst til Kyst har været i Bisserup og set på fisk og tang. Udsendelsen, der vises mandag d. 13. augusti kl. 20 vil bl.a. fortælle om de økologiske Bisserup - ørreder, tang , rygning af fisk og så vil der være flotte undervandsoptagelser af tang og fisk, så du også kan se hvordan fiskene har det i de store net på det åbne hav.
For dem med interesse i økologiske fisk og skaldyr ( og tang): Se følgende link fra ca. 30. minut til 41. minut
- en rigtig flot, spændende og positiv reportage med Lars Birger Nielsen Bisserup økologiske havbrug
Windsor fisk: "Her er virkeligt tale om et produkt der gør dig til et bedre menneske!"
TV2east 5. marts 2012 kl. 19.30 Nyheder - mandag
you tube lørdag d. 3. marts 2012 :
De hjemvendte fisk sorteres.
you tube 2010: 360°Nord - lokal mad: Bisserup fisk
På besøg hos Lars Briger Nielsen, der opdrætter ørreder i havbrug, om som inden længe har de første økologiske ørreder klar!
you tube 20. februar 2011: 360°Nord - lokal mad: Topmøde på Krogs
Lars Birger Nielsen fra Bisserup Havbrug, Danmarks første økologisk certificerede havbrug, mødes med de to unge kokke, Boris Buono Stamer og Jeppe Madsen, der har overtaget styringen på den navnkundige Krogs Fiskerestaurant på Gammel Strand i København. Der bliver talt om hvordan man opdrætter verdens bedste fisk, røgning af fisk, udvikling af fisk i portionsstørrelse og meget andet.
TV2east 8. januar 2011: Vinter hård ved fiskere
TV2lorry 21. juni 2011 : Se Jan Hurtigkarl tilberede en af disse ørreder fanget til formålet
|