Mobil 21 92 97 19 
                  Mail: ac.lb@mail.dk  
                  DETAILSALG I BISSERUP 
                    
   
                  KONTAKT 
                    BESTILLING AF FISK 
                                     
                   
                    se her  
                  Nu på Facebook søg Bisserup Fisk  
                                  
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                                    
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                   | 
                  Bisserup Fisk har åbent i efterårsferien – Bisserup Havnevej 39:  
                  Lørdag d. 11. oktober            10 – 12  
                  Fredag d. 17. oktober            10 – 12  
                  Lørdag d. 18. oktober            10 – 12  
                  Efterårstilbud til fryseren – skal bestilles 2 dage før på sms 21929719  
                  10 kg Hel Bisserup Ørred i flamingo transportkasse  ………   1.200, - kr  
                    3 kg Filet af Bisserup Ørred uden ben vacumpakket i  
                    Flamingo transportkasse                     ………     600, - kr                    Bisserup Ørreden er kendt for sin unikke kvalitet, der opnås gennem opdræt efter økologiske- og slowfood principper samt efterfølgende nænsom håndtering af fisken.  
                  Det fortsætter vi med, men her i 2025 har vi måttet opgive at opretholde den officielle økologigodkendelse og derved det røde danske Ø mærke og det grønne EU mærke.  
                  Det skyldes at dambruget, der har leveret sættefisk til Bisserup gennem flere år valgte at stoppe fortsat økologiproduktion fra 1. marts 2025.  
                  Vi valgte at sætte de bestilte fisk i havet. De var født og opvokset økologisk og af rigtig godt kvalitet, men mistede økologigodkendelsen godt en måned før udsætning i havet .  
                  Bisserup Ørreden er  i havet, hvor den stortrives med masser af god plads, økologisk foder, ingen antibegroning af net, ingen antibiotika og behandling efter alle principper og regler for økologi og slowfood, så vi både har de bedste opvækstbetingelser for fisken og kan levere en spisefisk af unik kvalitet.  
                  Vi fortsætter med at efterleve vores slogan for Bisserup Ørreden og Bisserup Fisk:  
                  “Fresh fish also fight - against the mainstream”.  
                  Maj 2025  
                  Bisserup Fisk  
                  Lars Birger Nielsen  
                  
                    
                       
                          På følgende cafeer & restauranter  kan du også være heldig og smage den økologiske Bisserupørred i forskellige tilberedninger:   
                        Brace - Teglgårdsgade  
                        Bæst – Guldbergsgade 29                          Conference Campus    
                        Fiskebaren – Bisserup  
                        Korsør Madmarked - Korsør  
                        Krone B – Kronborg , Helsingør.  
                        Kødbyens Fiskebar – Flæsketorvet  100  
                        Manfreds & Vin – Jægersborggade  40   
                        Noma – Refshalevej 96 , Kbh.  
                        Odd Fellow Palæet  
                        Relæ – Jægersborggade 41 Bæst - Gyldenløvsgade   
                        Rots4 - Slagelse 
                        Sushi Saiko - Christiaanshavn                          Takashi Saito - Denn Brune Kødby                          Vandvid – Ben Webstersvej 3 – Kbh  
                        Vilcon Hotel - Slagelse  | 
                     
                                                       
                  
                    
                      ” fresh fish also fight against the mainstream”  | 
                     
                    
                      ”the trout is always so beautiful ! ”  Relæ – Lisa Lov – 2014   
                        Rikke Thorøe Grønning, Foodservice Koordinator i Økologisk landsforening:   
"Da smagsprøverne kom på bordet, var det hævet over enhver tvivl: Lars Birgers fisk er i verdensklasse".  
                        Jan Hurtigkarl, kok i restaurant "Mielcke & Hurtigkarl"  (i TV2 Lorry den 21. juni 2011):  
                      "Vi har besøg af Bisserup-laksen som faktisk er en regnbueørred - de er forrygende, det er den første høst nu og de smager fantastisk".  
                       
                         
                       | 
                     
                   
                  
                    
                      | AKTIVITETER I EFTERÅRET 2011 | 
                     
                   
                  
                    
                      Fiskefestival i Tivoli 11.-14. sept.  
                      Bisserup Havbrug var inviteret i Tivoli , der havde tema om gastronomi og gode danske råvarer. Med eget lille hus i Fiskeflækken foran pantomimeteatret blev der fortalt og delt smagsprøver ud til tivoligæster fra nær og fjern og vi kom vist hele jorden rundt og der var yderst begejstrede tilbagemeldinger både på tysk, spansk, engelsk, japansk og diverse sprog vi ikke helt havde styr på.  | 
                     
                   
                  
                                     
                    
                      Store Smagedag i Bisserup. 
Økologisk Landsforening havde i samarbejde med Dansk Akvakultur inviteret til besøg på økologisk havbrug under programmet Store Smagedag. Dejligt at være i direkte kontakt med fremtidige brugere og formidlere og der var  stor tilfredhed hos deltagerne …. bl.a. hørt fra Økologisk Landsforening …. ”Da smagsprøverne kom på bordet var det hævet over enhver tvivl, Lars Birgers fisk er i verdensklasse”.   | 
                     
                                     
                   
                  
                    
                      Torvehallerne i København havde besøg af Bisserup Fisk d. 23. og 24. september  
                          med masser af frisk, fersk og røget økologisk Bisseruplaks. Det var i samarbejde med 360°Nord og der var imponerende mange mennesker forbi stadepladsen. Lørdag formiddag blev der uddelt ca. 2.500 smagsprøver – meget anerkendende kommentarer og med økologiske røgvarer kunne vi slet ikke følge med. Vi blev af mange spurgt om hvornår vi kom igen – og selv om vi absolut tror på mulighederne for et stort salg i Torvehallerne – så kan vi ikke nå det også. Men i løbet af 2012 vil der blive blive mulighed for at købe de økologiske ørreder fra Bisserup hos de allerede etablerede fiskehandlere i Torvehallerne. 
                                 | 
                     
                   
                  
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                        
                    
                    
                   
                   
                                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                     |